Matka jatkuu vanhoin konstein ja uusin kumppanein – Naantali

Varasin lennon Nairobiin, joten toivottavasti olen taas Afrikassa kuuden viikon päästä, 15.maaliskuuta. Tarkoitukseni on jatkaa matkaani normaalisti vanhan suunnitelman mukaan. Kulkea Nairobista Kapkaupunkiin, siirtyä sieltä Etelä-Amerikan kärkeen tulimaahan ja matkata sieltä ylös Alaskaan. Edelleenkin polkupyörällä, mutta tällä kertaa yksin.

Minulla on ilo ilmoittaa, että matkalleni mukaan on lähtenyt myös kaksi uutta yhteistyökumppania.Movie Fifty Shades Darker (2017)

CitiusNet on toimittanut tietotekniikkaratkaisuja vuodesta 1987 alkaen. Asiakkainamme on yrityksiä ja julkishallinnon yksiköitä kautta Suomen. Palveluihimme kuuluvat mm. tuki- ja ylläpitopalvelut, jotka auttavat tietojärjestelmien suunnittelussa ja ylläpidossa. Järjestelmätoimituksissa käytämme alan johtavien toimijoiden ohjelmisto- ja laitteistoratkaisuja.

Citius fiksaa myös IT-idiootin matkamiehen takuuvarmat mokat nettisivujen ylläpidossa.

Costo on suomalainen design-yritys, jonka tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet ovat korkealle arvostettuja ja kestävin ratkaisuin valmistettuja.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Netissä myytävät tuotteet ovat lajitelma ainutlaatuisia pienen valmistusmäärän kappaleita. Uusia malleja ilmestyy viikoittain ja olemme aina valmiita nopeaan vastaukseen.

Coston pojat surkuttelivat kohtaloani ja ajattelivat ulkoisen habituksen kohottamisen parantavan mahdollisuuksia, ettei minun tarvitsisi aina polkea yksin. Jatkossa Costo hattuni hurmaavat Afrikan tyttöjä ja toivomme, että edes yksi kiinnostuu myös hatun ja maaperän välisestä asiasta.

2 thoughts

  1. =) Mukava kuulla. Onnea matkaan, ja tsemppiä viime hetken järjetelyihin!
    Toivottavasti pidät blogia edelleen pystyssä! Kuvasi ovat mahtavia, tekstit mielenkiintoisia ja hauskoja. On ollut mukava seurata matkasi edistymistä.

  2. Erittäin mukava kuulla, että jatkat reissua. Pakko myöntää, että olet helpottanut/pahentanut monesti työpäivää, kun reissufiilikset on noussu kattoon lukiessani sun tekstejä. Mahtavaa, arvostan. Jatkahan hyvien kuvien ottamista ja tekstien kirjoittelua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *