[Official website] – Walking Out (2017) FULL MOVIE Online [Free Watch]

Walking Out Full Movie Online Free Streaming In HD QualWalking Outy, Watch HD Movies

Online For Free and 2017 Download Full the latest movies For everybody

Watch Free Full Movies Online – m4ufree movies 2017

Watch Free m4ufree – Watch Movies Online Free Watch all your favorWalking Oute moviesWalking Out (2017) Movie Online Free Putlocker – GoMovies 123Movies

Sep 9, 2017 Walking Out 2017 Online FREE Full putlocker, viooz,

megashare Watch Online Walking Out 2017 World Full Movie Online Free

Watch!!!.[Mega@Share]. Walking Out. (2017). Online. Free. Full MOVIE …

2 hours ago Feature Film Walking Out Online Free Full Movie ~ Walking Out Full Movie Free

CLICK HERE ==>> https://t.co/0qWr7mnSbg

CLICK HERE ==>> https://t.co/0qWr7mnSbg

2017 Movies | Watch Movies Online Free – Putlocker.io

Full [FREE!]Walking Out Walking Out (2017) Online 1080p Walking Out Movie Putlocker …

Full [FREE!] Walking Out (2017) Online 1080p Movie Putlocker Watch, Walking Out(2017),

Putlocker.WATCH!. [Watch]. Walking Out 2017. Full. Online. Free. Movie. 2017 …

Sep 10, 2017 Walking Out 2017 Online FREE Full Movie(2017) Movie Full

Download HD Walking Out 2017 Online free Full Movie]() #720p, #1080p, #BrRip, #

DvdRip,

*-CLICK LINK IN BELOW TO Walking Out ONLINE FREE FULL MOVIE

https://t.co/0qWr7mnSbg


*-CLICK LINK IN BELOW TO DOWNLOAD Walking Out FULL MOVIE https://t.co/0qWr7mnSbg

Streaming Online Walking Out English Subtitle HD to download latest movies

[FULL!]. Watch. Walking Out 2017. Online. Free. Full. Movie … – 4P square

1 hour ago Watch Walking Out 2017 Online Free Full Movie Mega4K@Mega4K PSP2 ,(2017) 2017 ,

Dailymotion ,X#Box , ,IMDB , Watch ,millions ,of ,TV

Walking Out (2017) Online Free |

Walking Out Full Movie Online Free Streaming In HD QualWalking Outy, Watch HD Movies

Online For Free and 2017 Download Full the latest movies For everybody

Watch Free Full Movies Online – m4ufree movies 2017

Watch Free m4ufree – Watch Movies Online Free Watch all your favorWalking Oute movies

Walking Out 2017 Megashare

Walking Out 2017 Youtube

Walking Out 2017 Vioz

Walking Out 2017 Putlocker

Walking Out 2017 instanmovie

Walking Out 2017 Dailymotion

Walking Out 2017 IMDB

Walking Out 2017 MOJOboxoffice

Walking Out 2017 Streaming

Walking Out 2017 HD 1080p

Walking Out 2017 HDQ

Walking Out 2017 Megavideo

Walking Out 2017 Tube Free

Walking Out 2017 Download

Walking Out 2017 Torent Free

Walking Out 2017 HIGH quality definitons

Walking Out 2017 Mediafire

Walking Out 2017 4Shared

Walking Out 2017 Full Movie

Walking Out 2017 Full Free

Walking Out 2017 Streaming Full

Walking Out 2017 HDQ full

Walking Out 2017 Download Subtitle

Walking Out 2017 Subtitle English

Walking Out 2017 Download Full

Walking Out 2017 Streaming

6 thoughts

 1. Totisesti, sanoja, sanoja, sanoja. Noita samoja sanoja voi lukea sadoista kirjoista uudelleen ja uudelleen. Osa niistä lienee syntynyt lopullisesta oivalluksesta, osa mielessä syntyneistä älyllisistä oivalluksista, sen jälkeen kun on lukenut todellisten oivaltajien kirjoituksia tarpeeksi kauan. Kuka tietää?

  Luin noita sanoja lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Etsin ja janosin Totuutta.

  Joissain kirjoituksissa kehotettiin etsimään lakkaamatta. Monina aamuin päätinkin, että en nouse sängystä ennen kuin olen oivaltanut totuuden. Lukemieni kirjoitusten perusteella minulle oli mitä ilmeisimmin muodostunut tietty käsitys Totuuden Oivalluksesta, jota odotin. Mitään ei tapahtunut. Muuta kuin että tuli nälkä ja vessahätä ja oli pakko nousta jatkamaan ”elämää”. Sitten luin kirjoituksia, joissa sanottiin, että oivallusta ei pidä etsiä, koska Minä Olen Totuus ja etsiminen tapahtuu aina ulkopuolelta. Niinpä lopetin etsimisen. Niin tai näin, mitään ei tapahtunut. Totuus ei minulle avautunut. Joku guru käski mennä luontoon. Siellä kaikki on valaistunutta. Tein työtä käskettyä. Toki sen kauneus rauhoitti minua ja tunsin kiitollisuutta, mutta lopullista Totuuden rauhaa en sieltä löytänyt.

  Koin monia kertoja noita mainitsemiani hienoja älyllisiä oivalluksia. Älyllinen oivallus on sellainen, joka tuntuu hyvältä hetken, mutta siihen pitää saada palata toisten kirjoituksien kautta uudestaan ja uudestaan, koska tunne haalistuu. Sillä pystyin pettämään itseäni hyvän aikaa.

  Lopulta tunsin olevani lähellä sekoamista. Olin omistanut lähes koko siihen astisen elämäni Totuuden etsimiselle. En jaksanut enää. Pääni oli toki täynnä hienoilta ja viisailta kuulostavia sanoja totuudesta, mutta olo oli paska. Toisaalta en halunnut elää koska en kyennyt oivaltamaan Totuutta, mutta en kuitenkaan halunnut kuollakaan, sillä tunnistin kyllä elämän ihmeellisyyden itsessäni. Aikamoinen dilemma. Olin ammentanut tyhjiin kaikki Valaistuneiden sanat Totuudesta, oivaltamatta sitä itse. Kukaan ei tuntunut voivan TODELLA auttaa etsijää. Totuus pysyi minulle suljettuna, pelkkinä sanoina.

  Olin valmis mihin tahansa. Ihan mihin tahansa. Kuulostaa ehkä kliseeltä, mutta olin todella valmis vaikka kuolemaan, jos se oli Totuuden löytämiseksi välttämätöntä. Ihan sama.

  Miksi kirjoitan tätä? Siksi, että haluan rohkaista väsyneitä etsijöitä tekemään vielä sen viimeisen ponnistuksen ja menemään Intiaan Dolanon luo. Hänellä on oikeasti toimiva menetelmä, jolla oivaltaminen voi tapahtua, ja tapahtuukin useimmiten. Riippuu siitä, miten tosissasi ja nöyränä olet. Oletko valmis hyppäämän jyrkänteeltä, kuten hän etsijältä kysyy?

  Kaikki on lopulta hyvin arkista ja yksinkertaista. Siksi kiinnostut todennäköisesti hänen tarjoamastaan mahdollisuudesta vain, jos et enää hae uutta, ns. henkistä kokemusta. Minä olen loppuelämäni kiitollinen hänelle siitä, mitä hän teki.

  Mitä sitten tapahtui? Heräsin eräänä yönä tunteeseen, että kaikki ei ole kuin ennen. Olo oli kevyt ja jotenkin tyhjentynyt. Kuulostelin siinä hetken itseäni ja tajusin, että minussa ei enää ollut tarvetta mielessäni kelata ja selvittää asioita. Mikä suunnaton helpotus! Se oli ollut rankaa puuhaa, sillä maailma ja/tai oma elämä on niin halutessa täynnä selvitettävää, eikä lopu koskaan. En todellakaan tiedä mitä nukkuessani oli tapahtunut, mutta lopultakin nousin vuoteesta Elämään elämääni.

  Totuudesta en puhu halaistua sanaa. Enkä siitä, mitä Dolanon viimeisessä Satsangissa tehtiin.

  Etsijän tie voi päättyä vain jyrkänteeltä hyppäämiseen. Suosittelen.

 2. Moi Jukka,

  Olen lukenut koko päivän näitä blogikirjoituksiasi matkalta. Pohdiskeleva ja hämmentävän avoin kirjoitustyylisi on valloittavan hienoa luettavaa. Todella rehellisen oloista. Hienon reissun olet tehnyt, tekisi mieli lähteä itsekin rauhoittumaan maailmalle vastaavaan tyyliin.

 3. Hei, hyvä kirjoitus ja näkemyksesi ihmisten hulluudesta on ”spot on” niin sanotusti. Olen itse tutustunut aihealueeseen, jossa unessa olevan ihmisen mielentilaa kutsutaan yksinkertaisesti egoksi, mutta sanat eivät ole tärkeitä, vaan se, mihin ne osoittavat.

  Sanoisin, että kaikista yksinkertaisin tapa ilman ulkopuolista apua nukkuvalle herätä on äärimmäinen kärsimys.

 4. Eksyin sivuillesi, kun poimin kirjasi kirjastosta ja eilen sain sen luettua loppuun. Kirjasi valitsin, koska kaikki matkatarinat kiinnostavat ja mielellään heimoveljien eli suomalaisten tekemänä. Kirjoitustapasi on erilainen, filosofisempi kun monella (poislukien Matti Rämö, tokikin). Nettisivujesi tutkiminen on vielä kesken, mutta etenkin ottamasi kuvat ovat erittäin vaikuttavia otoksia ja joudun ehkä säästämään niiden uudelleenkatsomisen työajalle ja isolle näytölle.. Mondo-lehdessä oli hiljattain P-P Peteliuksen haastattelu ja hännen kommenttinsa, että ihmistä olen matkoillani pelännyt, luontoa en koskaan. Näyttää siltä, että sinä et ole hirveästi joutunut ihmistäkään pelkäämään. Toivon, että näin se maailma makaakin. Mahtavia reissuja olet tehnyt ja niistä on ollut ilo lukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *