Kirjoitustauolla

niin, en ole tuottanut tänne blogiin uusia sanoja pitkään aikaan. Vaikka ajatuksia uusista sanoista on noussut, ne eivät ole löytäneet tietänsä kirjaimiksi asti, sillä olen suunnannut lähiaikoina huomiotani vanhoille, jo kirjoittamilleni sanoille. Olen työstänyt matkatarinoitani kirjaksi. Muutama viikko sitten olin saamassa käsikirjoitusta juuri valmiiksi, kun sain juttujani Fillari-lehdestä lukeneelta kustannusjohtajalta kyselin, että olenko ajatellut kirjoittaa kirjaa matkatarinoistani. Hänestä se oli harkinnan arvoinen ajatus. Minä taas ihmettelin hänen telepaattisia kykyjään tietää mitä minä teen. No, parin viikon kuluttua lähetin hänelle käsikirjoituksen ja tällä viikolla tapaamisemme Helsingissä päättyi kustannussopimuksen kirjoittamiseen.

Sain työkseni hiota käsikirjoitusta edelleen. Seuraavat kolme kuukautta kulunevat siis pelkästään vanhoja sanojani maistellen, mutta rakkaat lukijani, olkaa molemmat huoleti, olen blogin kirjoitustauolle vain, jotta saisin valmiiksi sen mitä olette minulta halunneet.

Jos haluat ostaa kirjani, säästä tästä hetkestä eteenpäin joka päivä 9 senttiä ja sinulla tarvittavat eurot taskussa kun kirjani saapuu maailmaan taistelemaan Nobel-palkinnosta.

Jukka

8 thoughts

 1. Loistavaa! Oletko vielä ehtinyt miettiä, kuka Hollywood-näyttelijä olisi voisi olla näytellä Jukkaa tulevassa elokuvasovituksessa? Ehkä Brad Pitt, vai onko hän enää tarpeeksi komea ja – ennen kaikkea – tarpeeksi muhkeilla reisillä varustettu, jotta hän olisi uskottava matkapyöräilijänä? Hmm, aika tiukka casting on tiedossa, sillä tähän filmiin ei päärooli varmaan ihan helpolla irtoa… 😉

 2. Älä murehdi turhia Turo, kunhan kirjani on valloittanut maailman, olen varma, että elokuvani rooleihin tulee jonottomaan joukko maailman tunnetuimpia ja komeimpia näyttelijöitä. Pyöräilyosuudet stuntannee Fabian Cancellara…

 3. Hieno homma! Tuleeko kirja sisältämään kaikki reissut?

 4. Miksi olet poistanut parhaan kirjoituksesi? Se tuhosi kauniisti harhakuvani täydellisestä pyöräilijästä. Kertonet kuitenkin seikkailujesi nurjankin puolen masterpiecissäsi.. hmm..

 5. Mukava kuulla Kalu, että mastepieceni tuhosi harhakuvasi täydellisestä pyöräilijästä, ehkä sen tehtävä tuli siten suoritettua ja se saa nyt uinua ainakin siihen asti, jos kirjoitan sille jatko-osan…

 6. HI ,jukka.This is kyle. do you remember me? Are you cycling now?
  I don’t know your language,so don’t know your situation now
  Is there a English web?I can’t find it.
  Hope you everything OK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *